- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika červená | 1000 |
Cibule | 500 |
Rajčata | 1000 |
Papričky chilli | 200 |
Olej olivový | 100 |
Ocet | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Dochucovadla:
deko,
Energetická hodnota celkem: 8075 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 108,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 156,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 808 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 15.6, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Papriky,rajčata, cibuli umeleme nebo umixujeme. Do této směsi přidáme olej,ocet,deko bez semínek, cukr podle chuti,( Rajčata použijeme polovinu zelených a polovinu dobře vyzrálých.) Půl hodiny povaříme a horké plníme dobře vymytých a vysušených skleniček. Sterilujeme při 90°C asi 20 minut.Počet skleniček je podle jejich velikosti.Takže v políčku porce je odhad
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.